Ser fremover

12.03.2018

 

Det er nå klart at Haugaland Håndballklubb må ta turen ned til 2 div. neste sesong, men klubben ser fremover, og håper du tar turen til Steinsvik Arena onsdag 14/3 kl.19 for å gi gutta en god avslutning på sesongen - da spilles nemlig siste hjemmekamp for denne omgang. Gutta møter da topplaget Runar Sandefjord i herrenes 1 div.

 

Ta med hele familien og bli med å heie frem gutta i HHK! 

I pausen blir alle HTU (Haugaland Talentutvikling)- lag presentert, med jenter og gutter mellom 12-19 år som bl.a skal reise til Rødspætte Cup i Danmark i påsken med over 100 spillere. Det skjer altså mye positivt rundt spillerutviklingen i klubben.

 

Haugaland Kraft er kampsponsor og gir GRATIS inngang for alle.

 

Hjertelig velkommen! 

 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Nyeste saker

  • Facebook - White Circle

© 2018 Steinsvik Arena